Produkter

Siden starten i 1988 har vi arbejdet med lys. Vi elsker lys. Dette afspejles i vores produktprogram. Conson moduler til overvågning , dæmpning og styring af husets installationer. Olimes print for udvikling af nye innovative produkter. Med disse moduler er vi klar til nutidens og fremtidens løsninger.

Conson

Dansk udviklet, Dansk produceret, Dansk service.

 

Et Conson-system er et intelligent system, og en dansk eksport succes! 

Systemet har funktioner såsom: 

  • Sluk alt 
  • Gruppevis tænd/sluk 
  • Scenesetting 
  • Spar på energien 
  • Tilhørende app 

 

En stor fordel er at systemet er bagudkompatibel, hvilket betyder at selvom du har installeret et Conson-system i 1980'erne, kan det stadig vedligeholdes og kobles sammen med de nye produkter, der er udviklet gennem årene. Brugere af et Conson-system er fremtidsikret i og med de aldrig vil komme til at stå med et forældet anlæg. Conson følger med udviklingen! 

 

Datablade for Conson moduler helt tilbage fra 1980 og frem til idag. Tryk her.  

Conson egen hjemmeside. Tryk her

 

 

 

 

Olimex

Olimex er vores foretrukne hardware leverandør når vi tester nye tiltag. Med Olimex print accelerer du udviklings hastighed og forkorter tiden fra ide til markedsføring af produkt. Olimex print anvendes med fordel til fremstilling af prototyper, 0-serie og mindre seriestørrelser. Dette uanset om man udvikler til lys, medicin, robot teknologi e.a. Printene kan bestilles direkte hos Olimex. Men bestiller du gennem os hjælper vi gerne med at finde kunder til dit projekt. Og ved større stykantal kan vi ofte skaffe dig rabat på printene. Se produkter Olimex, tryk her